Implementatie

Meer informatie over Implementatie?

Implementatie: een goed begin is het halve werk

Wij zorgen ervoor dat u snel en probleemloos aan de slag kunt met onze online oplossingen. Onze gedegen aanpak garandeert een snelle, zorgvuldige implementatie die op tijd en binnen budget afgerond wordt.

Helder en transparant

Tijdens de implementatie van bijvoorbeeld: G Suite hechten wij waarde aan een heldere en transparante aanpak. Zo heeft u voortdurend zicht op de voortgang van het project en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis én weten wij als geen ander waar het in een bedrijf om draait. Hierdoor kunnen wij de vertaling van wens naar oplossing concreet maken. Hierbij staan uw wensen centraal.

Het 3 stappen plan

Om uw gebruikers klaar te maken voor G Suite doorlopen we de volgende drie stappen:

  1. Communiceren met de gebruikers
    Een van de punten waar we waarde aan hechten tijdens de implementatie is helder en transparant zijn. Dit doen we door met u en uw gebruikers te communiceren. Zo houden we u op de hoogte van de implementatie tijdlijn en de acties die ondernomen moeten worden.

  2. Gebruikers training
    We bieden u en uw gebruikers trainingen aan , zodat de (toekomstige) gebruikers alle informatie tot zich krijgen en zo voorbereid zijn op de komst van G Suite. De informatie die gegeven wordt tijdens de training hebben wij ook online beschikbaar.

  3. Ondersteuning na implementatie
    Na een implementatie bieden we altijd nazorg. Medewerkers die zich in het diepe gegooid voelen vangen we op en helpen we verder. Na de nazorg periode beschikken we over een supportdesk met ervaren medewerkers die u en uw werknemers graag willen helpen met het beantwoorden van vragen.

Meer weten?

Bent u geinteresseerd en zou u meer willen weten over G Suite implementatie voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Sluiten