Integratie

Meer informatie over integratie?

Integratie: het beste van twee werelden

Door een brug te slaan tussen uw huidige bedrijfssystemen en uw Google omgeving, kunt u het allerbeste van deze twee werelden combineren. GeeFirm integreert uw Google landschap naadloos in uw bestaande IT-omgeving.

Het integreren van uw Google landschap binnen uw bestaande IT omgeving met behulp van systemen zoals: Zoho en VOGSY.

Doordat we al jaren met deze systemen integratie's uitvoeren weten we we van aanpakken. Ons doel is u te ontzorgen, zodat u en uw medewerkers zich bezig kunnen houden met de zaken van de dag. Wij treden namens uw organisatie op en zorgen dat het vooraf afgesproken resultaat behaald wordt.

Heldere aanpak

Onze heldere aanpak tijdens de integratie staat garant voor een succesvol project. We starten met een analyse van de huidige en toekomstige situatie. Hoe ziet uw IT-landschap er nu uit? En waar wilt u naartoe? Op basis van deze analyse formuleren we in nauw overleg met de opdrachtgever de scope van het project. De scope beschrijft de aard, de omvang en de grenzen van het project. Op basis van de scope doen wij vervolgens een voorstel voor een prijs van aanpak. Ook laten wij u zien wat uw investering bedraagt. Bent u akkoord? Dan gaan wij aan de slag.

Geen verrassingen

Het voordeel van deze aanpak is dat u nooit voor verrassingen komt te staan. U krijgt precies wat u nodig heeft. Wij hechten veel waarde aan helderheid en transparantie. Vanaf de start is daarom ook duidelijk wat het einddoel van het project is, wat GeeFirm voor u doet, wat het kost, en wanneer u de software kunt gaan gebruiken. Uiteraard houden wij u tijdens de implementatie voortdurend op de hoogte. Zo heeft u altijd een goed zicht op de voortgang van het project.

Meer weten?

Zou u meer willen weten over wat GeeFirm voor uw bedrijf kan betekenen tijdens een integratie van een Google omgeving in uw huidige IT-omgeving? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Contact opnemen
Sluiten