Beheer

Zorgeloos G Suite beheren

Het beheer van G Suite is minimaal. Dat wat er wel moet gebeuren kunt u zelf doen of aan ons overlaten. U heeft de mogelijkheid en bevoegdheid om de verschillende beheer activiteiten zelf uit te voeren. De meeste klanten kiezen er echter voor om dat ook aan onze specialisten over te laten.

Easy-to-use

De meest voorkomende beheertaken zijn het toevoegen van een nieuwe gebruiker, het verwijderen van een gebruiker en het resetten van een wachtwoord. Als u enige ervaring heeft met automatisering is het prima zelf te doen. Vaak wordt ons gevraagd ook dit uit te voeren, omdat u bijvoorbeeld voor het afsluiten van een account de gegevens naar een andere account over wilt hevelen. Voor ons is dit een fluitje van een cent, bovendien doen wij dit graag voor u.

Dashboard

Wanneer u inlogt bij Google-beheerconsole komt u meteen op de dashboardpagina en kunt u services activeren, gebruikers toevoegen, elementen configureren en meer. Het dashboard bevat bedieningselementen waarmee diverse instellingen voor beheerders kunnen worden opgeroepen, plus links naar hulpprogramma's en algemene administratieve taken. Het dashboard van de beheerdersconsole geeft ook de gebruiksstatistieken van uw organisatie weer. Ook deze taken kunnen wij voor u uitvoeren, zodat u zich kan bezig houden met andere zaken.

Meer weten?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

contact
Sluiten