G Suite met CRM

Meer weten over G Suite met CRM?

G Suite integreren

Met de implementatie van G Suite bent u er meestal nog niet. De bedrijfsvoering wordt optimaal wanneer u verschillende systemen goed met elkaar laat samenwerken en misschien zelfs wel integreert. Vaak is het heel aantrekkelijk voor een onderneming om zoveel mogelijk de IT ‘buiten de deur’ te plaatsen. Wanneer u kiest voor G Suite, is er geen server meer nodig. In veel gevallen is het aantrekkelijk om andere applicaties, die ook op een server binnen uw onderneming draaien, ook buiten de deur te plaatsen. Met de huidige stand van de IT is dat een optie die zich meer dan bewezen heeft. Vaak is deze optie ook nog eens goedkoper waardoor u van alle zorgen af bent.

GeeFirm heeft de kennis en ervaring in huis om alle mogelijkheden voor u te onderzoeken, aan te bieden en de verandering te realiseren. U blijft aan het stuur, wij brengen de kennis in en doen het werk.

CRM

CRM is ook vaak een standaard onderdeel van de bedrijfsvoering. Van de meeste CRM toepassingen zijn al in een online variant beschikbaar. Sommige zijn zelfs alleen maar online beschikbaar. Graag begeleiden wij het traject waarin het maken van een keuze centraal staat; met het bestaande CRM pakket naar de online variant of naar een nieuw online CRM pakket. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat uw CRM pakket goed samenwerkt met G Suite. Hiermee kunnen wij u uitstekend helpen, want wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u op de juiste manier van dienst te zijn.

Financiële toepassingen

Iedere onderneming heeft een boekhoudsysteem. De meeste boekhoudsystemen hebben tegenwoordig een online-versie. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren met G Suite. Wij hebben ervaring met het begeleiden van het traject om ook de boekhouding buiten de deur te plaatsen en zo ook een gedeelte van de zorg weg te managen.

Projectmanagement

Wij hebben veel ervaring met projectmanagement. We kunnen er daarom als geen ander voor zorgen dat er tijdig en binnen budget geleverd word. We managen de verwachting bij zowel klant als leverancier door helder en concrete communicatie. Dit leidt tot tevredenheid van alle betrokken partijen.

Samenwerken

De mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te optimaliseren zijn talrijk, daarom realiseren wij ons heel goed dat voor specifieke expertise het goed is om met specialisten samen te werken. Daarom hebben wij een groot netwerk van partners waar we mee samenwerken. Partners met een specialisatie in meer technische zaken zoals infrastructuur, servers en netwerken, of partners met kennis van specifieke pakketten zoals boekhoud- of CRM -systemen. Bij veel van de pakketleveranciers hebben we al ingangen. Hebben we er nog geen ingang de dan weten we die, op basis van onze ervaring, over het algemeen heel snel te vinden.

Meer weten?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen
Sluiten