G Suite voor het MKB

G Suite

Google biedt u met G Suite een uitgebreide suite onmisbare kantoorapplicaties voor het MKB die samenwerken om uw doelen te realiseren. Denk hierbij aan applicaties voor e-mail, agendabeheer, tekstverwerking, online samenwerking en video. Daarnaast is het mogelijk om geavanceerde spreadsheets, websites of zelfs een compleet intranet te bouwen. Indien gewenst kunt u dit ook aan ons uitbesteden. Doordat G Suite een cloud-computing tool is, kunnen u en uw medewerkers op elk moment samenwerken en gebruikmaken van deze tools. Zo zijn uw documenten altijd en overal op elk apparaat bereikbaar.

G Suite biedt verschillende producten

Hieronder vindt u welke kantoorapplicaties G Suite het MKB biedt.

 • Gmail
  Geniet van e-mail met de zoekfunctie van Google. Gmail biedt u tot wel 30 GB opslagruimte, offline ondersteuning, aangepaste e-mailadressen en nog veel meer.

 • Google Agenda
  Plan vergaderingen op tijden die voor iedereen uitkomt, ontvang herinneringen voor afspraken en deel agenda's van uw medewerkers.

 • Google Drive
  Met Google Drive kunt u uw bestanden in de Cloud opslaan, delen met wie u maar wilt en openen vanaf elke locatie.

 • Google Documenten
  Maak, deel en werk met uw team in realtime aan documenten

 • Bladen
  Beheer spreadsheet gegevens sneller met reacties in discussie-indeling en met grafieken die u met één klik kunt bewerken.

 • Presentaties
  Maak samen presentaties en sluit video's in zonder ooit nog te hoeven opslaan.

 • Google Sites
  Bouw projectsites zonder ook maar één code te hoeven schrijven. Het is net zo gemakkelijk als het schrijven van een document. En om nog meer tijd te besparen, kunt u kiezen uit honderden kant-en-klare sjablonen.

 • Hangouts
  Met Hangouts kunt u een groepschat voeren en deze gemakkelijk omzetten in een video- of audiogesprek op uw laptop, mobiele telefoon of tablet. Voer met één klik een persoonlijk gesprek met tot wel vijftien collega's of klanten van over de hele wereld

 • Google Apps Vault
  Voeg archivering en e-discovery toe aan Google Apps. Google Apps Vault is optioneel en biedt voor slechts € 4 per gebruiker per maand extra mogelijkheden voor archivering, e-discovery en informatiebeleid

Meer weten?

Bent u geinteresseerd in G Suite voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Sluiten