Voordelen

G Suite heeft voordelen voor gebruikers, directie, management en IT

Wij zorgen ervoor dat de voordelen van G Suite voor alle lagen in de organisatie gelden. Eindgebruikers kunnen overal vanaf ieder device werken met state-of-the-art functionaliteit zoals het delen van documenten, het delen van agenda's en real-time samenwerken.

Gebruiker

 • Gebruikersvriendelijke functionaliteit
  G Suite heeft meer dan 500 miljoen gebruikers. Bovendien gebruiken meer dan 5 miljoen bedrijven G Suite. Zo kunnen medewerkers heel efficiënt samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers ongeacht waar ze zich bevinden.

 • Blijf overal verbonden
  MetG Suite wordt al uw werk automatisch opgeslagen in de Cloud. U heeft toegang tot uw e-mail, agenda, documenten en sites en kunt veilig werken, waar ter wereld u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt. Voor uw bedrijf betekent dit dat iedere werknemer en iedereen met wie u werkt productiever kan werken vanaf elke locatie en met elk apparaat met een internetverbinding.

Directie

 • Veiligheid voorop
  Google Apps bevat tientallen kritieke beveiligingsfuncties die speciaal zijn ontworpen om uw gegevens veilig, beschermd en in uw beheer te houden. Uw gegevens zijn van u en met de hulpprogramma’s van Google Apps kunt u ze beheren. Zo kunt u instellen met wie u ze wilt delen en hoe u ze wilt delen.

 • Lagere TCO
  Google Apps is aanzienlijk goedkoper dan de traditionele systemen. Naast besparing op licenties kosten bespaart u op personeelskosten en is de productiviteit van de medewerkers hoger. Aangezien er ook geen downtime is als gevolg van upgrades of onderhoud, wordt de TCO aanzienlijk lager.

 • Ontzorgen
  Wij bekijken de totale IT-omgeving en beperken ons niet tot Google Apps. Zo zorgen we voor integratie met andere systemen, maar ook de toekomst van uw bedrijf. Verwacht u groei, krimp of gaat u verhuizen, dan nemen we dat mee in onze voorstellen. In veel gevallen bemiddelen we namens u bedrijf met leveranciers. We zorgen voor een totaal oplossing terwijl u achter het stuur blijft zitten.

Management

 • Beter samenwerken
  Met G Suite kunnen u en uw team sneller en beter werken, doordat iedereen, van werknemers tot partners en leveranciers, eenvoudig kunnen samenwerken met andere teams, bedrijven en locaties. Met G Suite kunt u allerlei bestandstypen, zoals documenten, spreadsheets, presentaties en meer, in realtime delen en bewerken. Verspil geen tijd meer aan het heen en weer e-mailen over meerdere bestandsversies. Als u bestanden in de Cloud opslaat, heeft iedereen automatisch de nieuwste versie van elk bestand. Dat klinkt toch goed?

 • Krijg dingen sneller gedaan
  G Suite kan helpen bij het stroomlijnen van dagelijkse taken, zoals facturering, budgettering, planning en meer. U kunt een factuursjabloon maken in Google Drive, uw begroting in evenwicht brengen door één spreadsheet te delen, of Google Agenda tijdstippen voor vergaderingen met uw team laten voorstellen. Met G Suite neemt u deze tijdrovende knelpunten weg, zodat u meer tijd kunt besteden aan het werk dat er echt toe doet.

IT-management

 • Onzichtbare IT die gewoon werkt
  Besteed minder tijd aan het beheren van uw IT-infrastructuur. Uw werknemers hebben altijd toegang tot de nieuwste software, waaronder de nieuwste functies en beveiligingsupdates. U hoeft geen servers te kopen of te onderhouden en alles kan via één interface worden beheerd. G Suite is snel te configureren, kan met uw bedrijf meegroeien tegen kosten die tot wel 60% lager liggen dan in traditionele IT omgevingen
Sluiten