Over ons

Waarom GeeFirm?

GeeFirm helpt professional service bedrijven te slagen in hun mobile first en cloud only strategie├źn door het ontwikkelen en bieden van industrie-specifieke bedrijfsoplossingen die gebaseerd zijn op Google cloud, G Suite en eigen innovaties.

Het team

hans-van-der-linden

Hans van der Linden

Principle Consultant

Hans is vooral business consultant en laat mensen werken zoals ze leven. Hij houdt zich bezig met implementaties en zorgt ervoor dat data wordt bevrijd zodat je kan werken op iedere plaats, op een apparaat naar keuze.

11351460_10206842581892276_1032439729248859643_n

Burak Topal

Junior Business Consultant

Burak is junior business consultant. Hij houdt zich bezig met implementaties en zorgt er zo voor dat alle data beschikbaar is zodat je altijd en overal kan werken.

Laurens Muusse

Laurens Muusse

Customer Successs, Support and Delivery

Laurens is customer success professional en het eerste aanspreekpunt voor klanten om vragen, verzoeken en alle andere support zaken in goede banen te leiden.

Wout 2

Wout Klok

Managing Director

Manus van alles en meer. Van veel markten thuis.

henk

Henk Soemodihardjo

Business Consultant

Henk is zeer ervaren ERP/ en business consultant. Hij helpt u met toekomstvaste oplossingen voor uw processen. Is VOGSY specialist en houdt van het leven.

38c8963 (2)

Henk Noordhuis

Business Consultant

Ervaren ERP en business consultant. Begrijpt uw klanten, CRM, processen, finance en meer. Is Google fan en VOGSY specialist.

Irma 2

Irma Jouby

Finance

Irma is office manager en verzorgt de klanten- en debiteuren administratie. Werkt zeer ordentelijk en het is haar eer om altijd bij te zijn.

Joep Jaspars

Joep Jaspars

Integratie specialist

Joep is als een vis in het water als het gaat om integraties tussen uw bedrijfsvoering en applicaties als G Suite, ZoHo en vele andere. Hij maakt in korte tijd integraties met systemen.

Sluiten