Digitale werkplaats

Google Nederland introduceert de campagne de Digitale Werkplaats, waarbij zzp’ers en kleine ondernemers digitale vaardigheden worden bijgebracht. Vaardigheden die de brug slaan tussen het gebruik van innovatieve kantoorautomatisering en de realisatie van groei bij bedrijven.

Als gespecialiseerde partner binnen het Google ecosysteem ondersteunt Synmotive ondernemers de overstap te maken naar deze nieuwe technologie.

De Digitale Werkplaats wordt georganiseerd in meerdere steden in Nederland. In elke stad worden verschillende sessies van elk een dagdeel gegeven. De exacte data en locaties zijn te raadplegen op de website van de Digitale Werkplaats en websites van de betreffende gemeenten. Ondernemers kunnen zich via de zojuist genoemde websites aanmelden.

Referentieprogramma

Ben je enthousiast en wil je wat verdienen? Neem contact op met info@synmotive.com en ontdek hoe wij jou met de diensten van Google nog succesvoller kunnen maken bij jouw opdrachtgever(s). Na contact ontvang je informatie over het referentieprogramma.

Deel dit bericht:

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Sluiten