Referenties

Bo The, Director Boomerang Create

“GeeFirm maakt het verschil door transparantie in communicatie en een naadloze migratie van onze oude Microsoft Exchange Server naar Google Apps in onze Apple gebaseerde werkomgeving.”

Adnan Mesanovic, Manager Shared Service Centre SUPERP

“Een feilloze migratie van Notes naar Apps, verzorgd door GeeFirm, heeft geleid tot een sprong voorwaarts in productiviteit bij onze consultants. Onze organisatie hoeft geen onnodige Notes Servers in de lucht te houden. Daardoor houden we meer tijd over voor SAP dienstverlening!”

Klaas van de Geest, CEO Centre Consulting

“Door het slim intern inzetten van Google Apps in samenwerking met GeeFirm, hebben we onze operationele efficiency verbeterd. Klanten die met SAP, Oracle, IBM of zetVisions werken, kunnen wij hierdoor van nieuwe innovatieve oplossingen voorzien op het gebied van EPM, Consulting, Training, Risk Reporting en Sustainability Reporting.”

Klaas-Jan Feitsma, CFO Tempohousing

“Voortvarend en professioneel. Die termen zijn kenmerkend voor GeeFirm in de overstap naar Google Apps. Als internationaal bedrijf met grootschalige vraag naar permanente of tijdelijke woonruimte hebben wij nu de gewenste snelle, veilige en gemakkelijke toegang tot e-mail en onze bestanden.”

Hans Schindeler, Directeur eigenaar Collectief Makelaars

“Transacties op het scherp van de snede vragen om een efficiënte en betrouwbare kantoorautomatisering. Door Google Apps en inzet van GeeFirm zijn onze makelaars nu zowel onderweg als op locatie, altijd up-to-date!”

Rob Soet, directeur Suitable Engineering B.V.

"In het kader van kostenbesparing zijn we overgestapt van een VPN verbinding naar Google Apps. Via een bevriende relatie kwamen wij terecht bij GeeFirm. De overstap is prima door GeeFirm begeleid. Wij waren uiteindelijk snel gewend aan het werken met Google Apps."

Sluiten