Training

Inschrijven voor een training?

Met een praktische training bent u zo aan de slag

Wij in staat in zeer korte tijd medewerkers de basis van G Suite bij te brengen. Zonder veel productieverlies stapt u hierdoor over naar de geavanceerde omgeving van Google met al haar voordelen. Daarnaast beschikken we over allerlei andere leermiddelen waarmee we u en uw medewerkers efficiënt de overstap kunnen laten maken.

Instructie dagdeel

Tijdens de training van een dagdeel leren we tot maximaal 15 medewerkers de basis van G Suite. Na dit dagdeel kan een gebruiker zelfstandig aan de slag. In de training nemen we al een aantal praktische zaken mee, zoals: hoe stel je de meest gangbare smartphones in? Dit is belangrijk, want daarmee kunt u onbeperkt en overal uw mail, agenda en document bekijken. Ook lopen we tijdens de training langs alle gebruikers om ze op weg te helpen. Dit is overigens niet altijd nodig, omdat er al één of meerdere gebruikers kunnen zijn met kennis van G Suite.

Online trainingsmateriaal

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Wij beschikken namelijk over veel online trainingsmateriaal dat als gedeelde documenten of als online training aangeboden kunnen worden. Op deze manier kunt u overal en op elk moment de training volgen.

Nazorg

Wij komt na een paar dagen nog eens langs om vragen die nog niet beantwoord zijn te beantwoorden. We hebben gemerkt dat die er altijd zijn. Tijdens deze nazorg geven we praktische tips om het werken met Google Apps nog efficiënter te maken. U kunt hierbij denken aan oplossingen voor vragen zoals: hoe zorg je dat de documenten makkelijker te vinden zijn dan vroeger op je server?

Geïnteresseerd?

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van G Suite trainingen? Neem dan snel contact op via de onderstaande knop.

Interesse in een trainingssessie? Ons trainingsaanbod
Sluiten