Zoho Campaigns

Zoho Campaigns zorgt ervoor dat je prospects bereikt en klanten engageert. Een effectieve tool voor email marketing met CRM en Social Media integratie in de Zoho Suite. Bouw sterke relaties met je klanten door het creèren, versturen en volgen van effectieve campagnes.

Marketing automatisering helpt je in het ´nurturing and engaging´van leads en klanten met gepersonaliseerde content. je kan segmenten creèren, specifieke doelgroepen benaderen, campagen management automatiseren can create segments en communicerenmet klanten op basis van hun klantvoorkeuren.

Diepe Zoho CRM integratie
Zoho Campaigns synchroniseert en integreert met CRM leads en contacts vanuit jouw customer database. Daarnaast, kan je met Zoho CRM je email marketing automatiseren door het gebruik van email workflows en geautomatiseerde antwoorden. De campagne resultaten kan je real/time inzien

Zoho Campaigns - Social media integration
Breng je email marketing campagnes naar een hoger plan en promote ze op social media. Zoho Campaigns heeft integraties met Facebook, Twitter en LinkedIn en helpt je het bereik van je promoties en aanbiedingen te vergroten.

Analytics
Volg wat er na het verzenden van email en social media campaigns gebeurt. Dat stelt je in staat de volgers, fans en vrienden van je bedrijf beter te begrijpen. Daarnaast kan je met de ingebouwde analytics meten wanneer, waar en hoe een ontvanger een nieuwbrief opent. Hoe vaak deze de nieuwsbiref bekijtk en deelt op social media. Breng je campagne op het 'next level' met Zoho Campaigns. Kies een template, creëer een nieuw template met een HTML editor of met Google Docs. Omdat de tool zo gemakkelijk is in het gebruik ben je in staat om te focussen op het bouwen van de juiste relaties met je klanten.

Mobile first
Manage je mailinglist en stuur je campagnes over elk apparaat. Ook op je mobiel kan je op de hoogte blijven van je campagne resultaat.

GeeFirm
is Zoho Advanced Partner in Nederland, gespecialiseerd in Professional Services companies (zoals Consulting, Media & Marketing, IT services) en heeft een team van Zoho Certified Deployment Specialists.

Zoho Campaigns Free Trial
Sluiten