Zoho CRM

Klanten benutten alle kanalen, van social media, face to facec en email tot call centers. Dus als bedrijf kan je niet anders dan al die kanalen integreren. Dat kan met Zoho CRM. Alle conversaties met je klant op een enkele plek.

Minder moeite, meer verkoop
Met Zoho CRM heb je grip op verkoop, klant contact, leads en de informatie die je in je bedrijf daarover deelt. Met Zoho CRM kan je ook efficient werkstromen inrichten, zodat de dagelijkse zaken vlot en gemakkelijk verlopen.

Eenvoud
De simpelheid van Zoho is een belangwekkende eigenschap voor bedrijven in professional services, Zoho CRM biedt je de mogelijkheid aan alle informatie op een enkele plek te bewaren, zodat jij je klant optimaal kan bedienen. Voor kleine en grote bedrijven, one size fits all.

Grip
Automatiseer je sales, workflows en reporting zodat je meer sales kan genereren. Met de geavanceerde search features van Zoho CRM is het eenvoudig om je activiteiten uit te voeren. Werk bovendien real-time samen in documenten inclusief calendar synchronization. Houdt je KPI's in de gaten, monitor team prestaties en houdt de trainingsbehoefte van je teamleden in de gaten.

Gemakkelijke integratie
Integratie van Zoho CRM met G Suite werkt perfect. Gmail kan je embedded gebruiken evanals Google Calendar, Google Contacts en Google Drive kan je synchroniseren. Deze unieke mix van Zoho CRM en G Suite stelt je ins taat om je werk mobile first uit te voeren. Samenwerking en communicatie met je collega's was nog nooit zo eenvoudig.

Sluiten